Vart hör jag av mig med frågor?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina frågor!

Ring direkt till 0735717892, alla vardagar kl 9-18.

Skriv till info@arm-vitvaror.se för svar senast nästa vardag!

Vad säljer ni för varor?

ARM Vitvaror tillhandahåller ett brett utbud av begagnade och nyproducerade vitvaror. Bl a säljer vi spisar, spishällar och ugnar; kylskåp, frysskåp och kombinerade kyl- och frysskåp; tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp och torktumlare; köksfläktar och air conditioners. Vårt sortiment varierar från dag till dag.

Var finns er butik?

Vår butik är belägen i Huddinge, mellan Flemingsbergs tågstation och Visättra. Addressen är Regulatorvägen 21.

När har ni öppet?

Vi har öppet alla vardagar kl 9-18. Helger 10-16.

Hur snabbt kan jag få hem mina varor?

Vi levererar efter önskemål, som tidigast nästkommande vardag inom Storstockholm, eller inom två veckor till resterande landsdelar.

Obs: Installation, bortforsling, bärhjälp är nu tillgänglig till hela landet, förutom Norrbottens län, Västerbottens län, samt Gotland!

För mer detaljer, se vår Fraktsida

Vart levererar ni?

Vi levererar till hela Sverige! Olika alternativ gäller för olika delar av landet. Vårt eget bud levererar för en kostnad av 399 kronor, redan nästkommande vardag, till följande kommuner:

  • Botkyrka, Ekerö, Danderyd, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Vallentuna, Vaxhol, Värmdö, Upplands-Bro, Upplands-Väsby, Österåker. (Undantag görs för flertalet mindre öar!)

Vårt bud levererar även till följande områden, för en kostnad av 699 kronor:

  • Längst E18 mellan Norrtälje och Västerås;
  • E4 mellan Uppsala och Nyköping, samt; 
  • E20 från Stockholm till Eskilstuna.
  • Stockholms skärgård och ikringliggande öar.

Till resterande landsdelar levererar vi till en kostnad från 999;-, inom två veckor.

Obs: Installation, bortforsling, bärhjälp är nu tillgänglig till hela landet, förutom Norrbottens län, Västerbottens län, samt Gotland!

För mer detaljer, se vår Fraktsida!

Hur länge ska jag vänta innan jag sätter igång mitt kylskåp eller min frys?

Du måste alltid vänta minst fyra timmar efter transport av kylskåp eller frys. Vill du vara på den säkra sidan så bör du vänta 24 timmar, särskilt om du transporterat skåpet liggande.

Hur tar jag hand om mina vitvaror på bästa sätt?

Maskiner håller längre och presterar bättre om de tas om hand om på rätt sätt och rengörs regelbundet.

 

Läs varans manual noggrant och spara den för framtida referens.rekommenderar att du googlar fram den digitala manualen för modellen du köpt. Vi hjälper såklart till om det behövs! 

Transportera alla vitvaror stående.

För rengöring av krom- och silverfärgade ytor rekommenderas särskilt rengöringsmedel.

Rengöring tvättmaskin:

Rengör först hela tvättmedelsfacket på din tvättmaskin genom att dra ut hela lådan och diska för hand. Torka av gummilisten mellan trumma och lucka, där det ofta samlas smuts i vecken. För att komma åt att rengöra pumpen måste du öppna den lilla luckan längst ned på maskinens framsida. Öppna sedan locket och avlägsna hår, ludd och föremål som fastnat i pumpen. Sist rengör du din maskin genom att köra den olastad på det varmaste programmet, en gång i månaden. Lämpliga rengöringsmedel för rengöring av maskin finns på din vanliga matbutik. 

Lasta aldrig tvättmaskiner tyngre än föreskriven vikt. Kom ihåg att alltid tömma fickor och stänga alla dragkedjor innan du lastar tvättmaskinen. Tvätta alltid din bh i tvättpåse eller allra helst för hand!

Rengöring diskmaskin:

Plocka ut korgar och diska för hand. Lösgör spolarmar och filter och diska för hand. Se över alla hål med en tandpetare eller trubbig synål. Skrubba ordentligt rent inuti diskmaskinen med vanligt diskmedel. Använd en gammal tandborste för att komma åt överallt. Torka rent lister och gångjärn. Kör maskinen tom med särskilt rengöringsmedel på högsta temperatur. Lämpliga rengöringsmedel för rengöring av maskin finns på din vanliga matbutik. 

Använd aldrig handdiskmedel i facket för maskindiskmedel!

Hur betalar jag?

Vi tar emot betalning med kontanter, konto- eller kreditkort samt Swish eller Klarna. Hur du kan betala beror på hur du handlar. Vid köp över telefon erbjuds distansbetalning med Swish eller Klarna. Vid internetköp erbjuds konto- eller kreditkortbetalning, Swish eller Klarna. Företag erbjuds fakturamöjligheter för samtliga köp. 

Har ni någon garanti?

Vi har garanti på samtliga varor! På våra nyproducerade varor gäller alltid ett års garanti, men garanti på begagnade varor varierar från en till tre månader. Information framkommer i annonser och i butiken. Vilken längd som gäller på just dina varor framkommer på kvittot.

Hjälper ni till med installation?

Självklart! Vi installerar diskmaskin och tvättmaskin till ett pris på 500:-/st. Övriga vitvaror behöver du bara plugga in i väggen. Installation innebär att vi ansluter maskin till vatten, el och avlopp. Kunden ansvarar för att vatten, el och avlopp finns tillgängliga på den plats där kund önskar placera maskinen.

Obs: Installation, bortforsling, bärhjälp är nu tillgänglig till hela landet, förutom Norrbottens län, Västerbottens län, samt Gotland!

Snickararbeten ingår inte i tjänsten. Vi bygger inte om skåp/kök/badrum eller monterar dekorativa skivor. Om vi har möjlighet kan vi däremot hjälpa till i mån av tid och omständigheter, men vi bär inget ansvar. Vill ni vara på den säkra sidan ber vi er istället uppsöka legitimerad yrkesutövare.

Hur beräknar ni priser?

Pris för leverans gäller per utkörning, medan pris för bärhjälp och installation gäller per vara. Alltså,

Bärhjälp = 100:- x [antal våningar] x [antal vitvaror]

Exempel: Du bor på andra våningen utan hiss. Priset blir 200:- för varje vitvara du behöver hjälp att bära.

Installation = 500:- x [antal vitvaror i behov av installation]

Exempel: Du köper en diskmaskin, en tvättmaskin och en torktumlare. Du behöver hjälp med installation. Bara de två förstnämnda behöver installeras, torktumlaren behöver du bara plugga in i väggen. Priset för installation blir således 500:- x 2

Leverans: Priset gäller oberoende av antal vitvaror du handlat. Se specifik lista för pris som gäller till din adress.

Vad menar ni med bärhjälp?

Du som kund har möjlighet att välja "Bärhjälp" som alternativ vid utcheckning. Med "Bärhjälp" menar vi den hjälp som behövs för att bära uppför trappor. Vi tar betalt för denna tjänst per trapp. Även trappor ner till källare, halvtrappor, eller upp till altan räknas som trappor. Den transport som kan göras med enbart pirra är gratis. Även maskiner som ska bortforslas behöver betald bärhjälp om det finns trappor men ingen hiss.

Obs: Installation, bortforsling, bärhjälp är nu tillgänglig till hela landet, förutom Norrbottens län, Västerbottens län, samt Gotland!